2016-08-29 08:00:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ismerje be tévedését

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Reggel egy találkozás, vagy telefonhívás alaposan felzaklatja. A munkahelyén is része lehet néhány konfliktusban, pedig ön legszívesebben kimaradna a veszekedésből. Szerencsére a párkapcsolatával minden rendben van, így otthon már teljes nyugalom várja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most biztos lehet minden lépésében, és ez a magabiztosság megóvja attól, hogy hibát kövessen el. Remek napra számíthat, még az igazán nehéz munkákat is könnyen el tudja majd végezni. Az anyagiak terén javulás várható, ugyanazért a pénzért most kevesebbet kell dolgoznia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A párkapcsolatában van mit tisztáznia. Szóba kerülnek a közös anyagi dolgok, az elköteleződés és az érzések is. Ne zárkózzon el a beszélgetés elől! Este egy emailt, vagy hívást kaphat egy rég nem látott ismerősétől.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár nehezére esik, jobb lenne, ha beismerné a tévedését. Ha erre rászánja magát, váratlanul azok is ön mellé állnak, akik eddig csak megnehezítették az életét! Még valami egészen nagyszerű dolog is sikerülhet Önnek. Azért jól gondolja meg, milyen szerződéseket ír alá.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Hajlamos lehet arra, hogy ma túlságosan kritikusan szemlélje a társát, és hangot is adjon a rosszallásának. Ez persze nem esik jól a párjának, ebből egy veszekedés is kerekedhet… Jobb lenne, ha visszafogná magát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkában minden tervével a legjobban halad. Ha úgy gondolja, hogy rászolgált egy előléptetésre, tegyen meg mindent ennek érdekében, beszéljen a főnökével. Ha tanuláson, továbbképzésen gondolkozik, ma találhat egy remek tanfolyamot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kollégái közötti tisztázatlan dolgok és bosszúságok léphetnek fel, ön segíthet ezeknek a rendezésében. Az üzleti tárgyalásokban is megállja a helyét. Ne felejtse el azonban a saját érdekeit is képviselni! Fontos döntéseknél hallgasson a megérzéseire.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ennél jobban nem is kezdődhetne ez a hét. A Merkúr pénz dolgában ad önnek egy-két jó ötletet, így javíthat a helyzetén. Egy többletbevételi forrás is felmerülhet ma, fogadja el az ajánlatot!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyeregben érzi magát, de vigyázzon, ne legyen arrogáns, mert ezzel magára haragítaná a kollégáit. Este néhány érdekes újdonságról szerezhet tudomást, ezek valószínűleg a hivatásával lesznek kapcsolatban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek hangulatban van, ma a kisebb sikerek is elégedettséggel töltik majd el. Ráadásul a tudomására jut valami, ami nagy boldogsággal tölti el. A délutánját egy váratlan látogató teszi még izgalmasabbá.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy új kapcsolat lehetősége merül fel, talán egy kollégáján veszi észre, hogy vonzódik önhöz. Ha ön párkapcsolatban él, akkor sokat veszíthet azzal, ha flörtbe bonyolódik… Jól gondolja meg, mi ér önnek többet, a kaland, vagy a biztonság!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem lesz nehéz dolga, sok bolygó áll a Szűz jegyében, ezek nagyszerű feltételeket biztosítanak az ön számára. A gyakorlatiasságot igénylő feladatokkal halad a legjobban. Ha lakás átalakítást, vagy költözést tervez, ma ügyesen és könnyen beszerezheti az új bútorokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: